Bloggaajatunnustus – kiitos!

Suuresti kiitoksia, Ulkosuomalainen äiti, blogisivullemme antamastasi tunnustuksesta!

bloggeraward

Kukaan tuskin bloggailee tunnustuksia saadakseen, mutta olihan tämä ihana yllätys! Hyvä mieli pitää laittaa kiertämään. Tässä ohjeet:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Blogimme kirjoittamisen aloitin tämän vuoden alussa, kun muutimme mieheni kanssa Ankaraan. Blogijutuilla päivitän elämäämme ja ajatuksiamme rakkaille lapsillemme, sukulaisillemme ja ystävillemme ympäri maailmaa.
Olemme asuneet jo vuosia ulkomailla, ensimmäiset vuodet lastemme kanssa, nyt siis kahdestaan. Ankaraan muutimme Bangkokista, jossa toimitin harrastuksenani reilut kymmenen vuotta suomalaista sähköpostiuutisjulkaisuani. Suomen kieli on matkannut mukanani. Bangkokin uutislehtinen jäi mukaviin muistoihin – nyt päätin vaihtelun vuoksi kokeilla toisenlaista mediaa.
Ohjeita aloittelevalle bloggaajalle en osaa antaa, tunnen itsenikin vielä kovin noviisiksi tällä saralla. Itse luen ja seuraan mielelläni hyvällä suomen kielellä kirjoitettua tekstiä asioista, jotka minua kiinnostavat. Bloggaajana olen varmaankin hiukan epäsosiaalinen, sillä vaikka vierailen blogisivuilla, hyvin harvoin jätän sinne kommenttejani. Ehkä kuitenkin pitäisi? Kommentit varmasti ilahduttavat kirjoittajaa.
Itse aloin seurata Ulkosuomalaisen äidin blogia heti, kun löysin sen eli tammikuussa 2016. Siitä on ollut minulle paljon iloa ja hyötyä. Ankarassa asumisesta ei juuri tietoa löytynyt; suomalaisten Ankarassa asumisesta vielä vähemmän. Blogi on täynnä arkista elämää ja kulttuurien kohtaamisia. Ulkosuomalaisen äidin merkintöjä löytyy osoitteesta: http://ulkosuomalainenaiti.blogspot.com.tr/ 
Palkinnonsaajien nimeäminen on kyllä vaikeaa, vaikka sen mielelläni tekisin! En seuraa säännöllisesti kuin tuota yhtä blogia 🙂 Mutta ehkäpä tämän jälkeen laajennan maailmakuvaani ja alan vierailla uusilla sivuilla.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s